6 juni ’16, Jos Baeten.

Tijdens de supportdag Beeldend Trainen op vrijdag 27 mei werd de nieuwe versie van Beeldend Trainen en de Leergame gelanceerd. Organisaties die Beeldend Trainen inzetten, zoals Archipel, de Politie, GGD West-Brabant en Radboudumc, konden deze dag ervaren welke nieuwigheden er zijn.

De supportdag Beeldend Trainen is een dag speciaal voor deelnemers van het Expertprogramma Beeldend Trainen en gecertificeerde Experts. Tijdens de supportdag ondersteunt CSS Breda hen bij het ontwikkelen van hun beeldende training door feedback en advies en helpt bij de implementatie van Beeldend Trainen.

De supportdag van 27 mei stond in het teken van de nieuwe versie Beeldend Trainen en Leergame. Met een interactieve oefening konden de Experts en Experts in spé zelf ervaren wat de nieuwigheden in Beeldend Trainen en de Leergame zijn. Zo ontdekten zij onder andere dat de resultaten van de Leergame inzichtelijk zijn gemaakt in een voortgangsrapport op de beeldtafel en dat deelnemers zich via de Leergame zelf kunnen aanmelden voor een nieuwe sessie Beeldend Trainen op de beeldtafel.

De reacties van de deelnemers waren positief en we kijken terug op een inspirerende en leerzame supportdag waar deelnemers veel van en met elkaar hebben geleerd.