De nood is hoog nu er door het coronavirus minder gekwalificeerd personeel inzetbaar is binnen de cruciale beroepen en vitale processen. Er is grote vraag naar het snel en online bijscholen, omscholen en nascholen van stafmedewerkers, ex-medewerkers en andere mensen zodat zij in deze tijden kunnen worden ingezet in onder andere zorg, onderwijs, kinderopvang, hulpverlening en andere beroepsgroepen. Is er binnen jouw organisatie onvoldoende tijd, technische kennis of mankracht om online training vorm te geven?

CSS Breda & Zwolle biedt advies, hulp en begeleiding op maat om trainingen, cursussen, praktijkinstructies of lessen zo snel mogelijk online vorm te geven. We helpen niet alleen met herontwerpen, ontwikkelen en digitaliseren van acute en noodzakelijke lessen en trainingen, maar bieden ook hulp bij het omzetten van jouw bestaande cursussen en trajecten.

Pakket Online Training Support

Support

  • Educatieve support: Onze onderwijskundig expert denkt mee en adviseert de docent of trainer hoe onderdelen het beste online vormgegeven kunnen worden.
  • Materieel support: Herontwerpen, ontwikkelen en omzetten van bestaand trainingsmateriaal zodat dit goed past in de online vorm.
  • ICT-support op locatie: Onze expert ondersteunt u op locatie en zorgt ervoor dat de techniek werkt en de online omgeving klaar staat en werkt.

Inrichting ruimte inclusief apparatuur

We richten een ruimte in zodat we samen met de docent of trainer aan de slag kunnen met het verzorgen van de online training. We zorgen dus ook voor apparatuur zoals PC, webcam en microfoon. Daarnaast zorgen we indien nodig voor devices voor de deelnemers met onze haal- en brengservice van tablets.

Als u zelf geen passende online tools hebt kan er ook gebruik worden gemaakt van onze leertechnologie.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op voor een advies op maat

Sophie Lier

+31 (0) 76 542 03 64

Claudia de Wild

+31 (0) 76 542 03 64